Wij verzorgen al uw ramen, deuren en kozijnen van a tot z!

Persoonlijk advies

JEBO Timmerwerken kan al uw ramen, deuren en kozijnen verzorgen. Wij adviseren u hierbij graag over de meest geschikte houtsoort en profielen voor uw maatwerk. Wij helpen u graag en denken met u mee!

Ontwerp op maat

Of u nu enkel een raam nodig heeft of een compleet kozijn voor ramen en deuren, wij werken uw idee volledig uit in de computer en produceren deze precies op maat.

Computergestuurd

Ons CNC bewerkingscentrum werkt volledig automatisch. Nadat we het onbewerkte hout invoeren berekent de machine aan de hand van het ontwerp hoe het hout dient te worden bewerkt. Met uiterste precisie wordt het geheel op maat gefreesd, tot de ruimtes voor het sluitwerk aan toe!

Volledig afgewerkt

Alle op maat gemaakte profielen worden samengevoegd tot een compleet kozijn. Vervolgens zal deze in onze spuiterij worden voorzien van een grondlak.

Volledig gemonteerd

Alle profielen worden door ons zorgvuldig gemonteerd tot het door u gewenste resultaat. Ook plaatsen wij deuren met hang en sluitwerk.

Bij u afgeleverd

Wij kunnen uw bestelling naar de door u gewenste locatie vervoeren. Dit bespaart u een hoop tijd en verzekert u ervan dat het kozijn zonder beschadigingen aankomt!

en_USEnglish