Over ons

Even voorstellen: JEBO Timmerwerken

Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Ik ben Jeroen van den Bogaert en ik werk nu ongeveer 20 jaar met veel plezier als timmerman. Nadat ik jarenlang in loondienst had gewerkt, heb ik in 2010 – in goed overleg met mijn werkgever – JEBO Timmerwerken opgericht.

Eerst werkte ik alleen in de avonduren en in het weekend voor mijn eigen bedrijf, maar al snel kreeg ik het zo druk dat ik drie dagen per week bezig kon zijn met JEBO Timmerwerken. Daarnaast werkte ik nog twee dagen per week in loondienst. Maar nadat ik in het huwelijksbootje was gestapt en onze kinderwens werd vervuld, was dit alles niet meer met elkaar te combineren. Daarom besloot ik om volledig zelfstandig te gaan werken en hiervan heb ik nog geen seconde spijt gehad. En nu ben ik elke werkdag met veel plezier aan het werk voor mijn eigen bedrijf JEBO Timmerwerken. Voor mij is dit een droom die werkelijkheid is geworden.

Dromen worden werkelijkheid

Misschien droomt u ook weleens, bijvoorbeeld van een ruimere zolder met dakkapel, van een aanbouw aan uw huis, of van een mooie veranda of een nieuwe schutting. Wij helpen u graag om deze dromen werkelijkheid te laten worden. Met ons team van uitstekende vakmensen pakken wij elke verbouwing of renovatie met veel plezier aan. En uiteraard ruimen wij na afloop alles netjes voor u op.

Hartelijke groeten,

Jeroen van den Bogaert

Meer weten?

Heeft u hulp nodig bij een verbouwing of renovatie en wilt u meer weten over wat JEBO Timmerwerken voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Klik hier om contact op te nemen

en_USEnglish