Even voorstellen: JEBO Timmerwerken

Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Ik ben Jeroen van den Bogaert en ik werk nu ruim 20 jaar met veel plezier als timmerman. Nadat ik jarenlang in loondienst had gewerkt, heb ik in 2010 – in goed overleg met mijn werkgever – JEBO Timmerwerken opgericht.

Eerst werkte ik alleen in de avonduren en in het weekend voor mijn eigen bedrijf, maar al snel kreeg ik het zo druk dat ik drie dagen per week bezig kon zijn met JEBO Timmerwerken. Daarnaast werkte ik nog twee dagen per week in loondienst. Maar nadat ik in het huwelijksbootje was gestapt en onze kinderwens werd vervuld, was dit alles niet meer met elkaar te combineren. Daarom besloot ik om volledig zelfstandig te gaan werken en hiervan heb ik nog geen seconde spijt gehad!

In 2020 heb ik een machinale timmerfabriek overgenomen op de Herven in Den Bosch. Door de grote belangstelling voor het maatwerk dat wij leveren, ben ik hier nu elke werkdag met veel plezier aan het werk. JEBO Timmerwerken ontwerpt en realiseert ramen, deuren en kozijnen op maat. Dit met behulp van moderne computergestuurde machines en een gedreven team. Voor mij is dit een droom die werkelijkheid is geworden.

Hartelijke groeten,

Jeroen van den Bogaert

en_USEnglish